Verhuur regels  |   BrickMix huren  |   XXL softbricks huren  |   Retourlabel bestellen                         authorized partner of 3DSUPERCARBRICKS ᐒ

 

Over Bouwsteenwinkel.nl

Onze missie

LEGO Verhuur Bouwsteenwinkel.nl werd in 2017 gelanceerd met één doel: Een LEGO-bouwervaring kunnen bieden voor iedereen. Door het uitgebreide en afwisselende LEGO-aanbod van Bouwsteenwinkel.nl geloven we dat we iedereen kunnen blijven interesseren.

Het is onze hoop dat bouwen met LEGO helpt bij het bevorderen van de verbeeldingskracht, creativiteit, fijne motoriek en cognitieve ontwikkeling voor jong en oud.

Wij zijn zelf LEGO-fanaten – er is niets beters dan iets nieuws bouwen. Dat hebben we gedaan met Bouwsteenwinkel.nl en dat zullen we blijven doen.

Ons verhaal

Iedereen vindt LEGO leuk – behalve als je er op gaat staan...

Het is onze hoop dat bouwen met LEGO helpt bij het bevorderen van de verbeeldingskracht, creativiteit, fijne motoriek en cognitieve ontwikkeling voor jong en oud.

Er zijn maar weinig dingen zo leuk als het uitkiezen van een nieuwe LEGO-set om te bouwen. Of je nou 5 jaar oud bent, midden 30 of gepensioneerd.
Er is echter één obstakel: grote LEGO-sets zijn duur. Heel duur! Ben je eenmaal klaar met bouwen dan wordt er minder naar omgekeken.
De opwinding en nieuwigheid neemt af en voor je het weet staat je creatie in een donker hoekje stof te happen. Geen win-win, maar min-min.

Dit gaf ons het volgende idee: wat als je élke LEGO-set zou kunnen huren, zonder er veel geld aan uit te hoeven geven? Zo is in 2017 Bouwsteenwinkel.nl ontstaan. LEGO huren is duurzaam en flexibel: simpelweg een LEGO-set reserveren, bouwen, laten zien aan je vrienden, afbouwen en weer een nieuwe huren. Telkens weer, van de kleinste setjes tot de allergrootste bouwwerken.

Het is dé LEGO-ervaring waarvan je hebt gedroomd.

Achtergrond Dennis de Vos

Dennis de Vos, eigenaar en oprichter van Bouwsteenwinkel.nl komt van origine uit de ICT. Na ruim dertig jaar was Dennis toe aan wat anders en besloot hij iets te gaan doen waar mensen écht blij van werden.

LEGO is iets waar Dennis al jaren mee bezig is geweest. Na het opzetten van de stichting De Formule, waarbij autistische jongeren door LEGO zich weer serieus in de arbeidsmarkt konden bewijzen heeft Dennis zijn LEGO-onderdelen, -sets en expertise in 2005 overgedragen aan de Regionale Instelling voor Beschermd Wonen, die mensen met een bepaalde problematiek een mogelijkheid biedt om beschermd te kunnen wonen.

Omdat het LEGO-gevoel bleef kriebelen is Dennis in 2007 weer aan de slag gegaan, dit keer om de LEGO-bouwervaring beschikbaar te maken voor iedereen. En met succes, want na een flinke uitbreiding in Bussum met onder andere een Experience Store, is Bouwsteenwinkel.nl inmiddels uitgegroeid tot een reusachtige LEGO-verhuurder in Nederland en Belgie met inmiddels 6 Pick Up Points.